Gratis advies
Al jouw advies op 1 plek
Cageman housing

Je huis verkopen, zelf succesvol en snel regelen

Je hebt besloten om je huis te gaan verkopen. Het is de bedoeling dat je huis zo goed mogelijk wordt verkocht en zoveel mogelijk opbrengt. Naast de werkzaamheden van de makelaar kun je zelf veel doen om je huis te verkopen. Hoe aantrekkelijker jouw huis is hoe sneller het verkoopt, dat klinkt logisch toch?

Om je goed op weg te helpen hebben we 6 hoofdstukken gemaakt. Bekijk de informatie die voor jou van toepassing is, zodat je datgene gebruikt waar je wat aan hebt. 

De verkoop van jouw huis

Het besluit om je huis te verkopen is de eerste hobbel die je hebt genomen. Vraag je in eerste instantie af wat de reden is om je huis te verkopen. Als de reden voor de verkoop is dat de kosten van je hypotheek te hoog geworden zijn; raad ik je aan om onze blog over executieverkopen te lezen. Daarin kijken we naar verschillende situaties en bieden we je alle informatie omtrent executie en wat je kansen zijn. Je wilt je huis immers niet aan een vastgoedbelegger verkopen voor een prikkie van de originele prijs.

De kosten van de verkoop van je huis

Het verkopen van je huis brengt verschillende kosten met zich mee, we hebben deze kosten op een rijtje gezet zodat je  vooraf weet waar je aan toe bent en hoe je op deze kosten kan besparen.  

Je huis verkopen

Wat komt er allemaal bij kijken?

Het verkopen van je huis biedt je de mogelijkheid voor de volgende fase, of je groter gaat wonen of juist kleiner, gaat huren of gaat reizen. Wij helpen je zo goed mogelijk op weg met alle informatie die je nodig hebt zodat je niets vergeet.
Gratis advies
Alles op 1 plek 
Onafhankelijk
huis verkopen
© 2021 - 2023 CagemanHousing
Design door Dunico
menuarrow-rightcheckmark-circle