Gratis advies
Al jouw advies op 1 plek
Cageman housing

Energielabel A, wat is het en hoe krijg je het?

Energielabel A is het groenste label dat toegekend kan worden. Het betekent dat je huis energiezuinig is, waardoor je veel geld bespaard op de stookkosten. Daarnaast is een energiezuinig huis ook beter voor het milieu.

Voordelen energielabel A

Heeft jouw huis het energielabel A gekregen, dan profiteer je in je energiezuinig huis van een lagere energierekening. Natuurlijk is het ook in je huis belangrijk dat je verantwoord energie verbruikt.

Wat betekent energielabel A?

Een woning met energielabel A heeft een ‘zeer laag energieverbruik’. Dat zie je niet alleen terug in je energierekening maar ook wanneer je wilt verhuizen. Woningen met energielabel A of B brengen gemiddeld €6000.- meer op ten opzichte van woningen met energielabel F of G. Energielabel A kan je krijgen doordat er op verschillende manieren is gedacht aan het besparen van energie. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, extra isolatie of het gebruik van een warmtepomp in plaats van een cv-ketel.
energielabel


Hoe krijg je energielabel A?

Sommige woningen zijn te slecht geïsoleerd om op een betaalbare manier van het huidige label naar A te gaan. Toch kan je kijken welke mogelijkheden je hebt door te kijken op verbeterjehuis.nl.  Je ontvangt de mogelijkheden die passen bij jouw woning en je krijgt direct een overzicht van de kosten. Hierdoor verbetert de isolatiewaarde van je woning wat bijdraagt aan het wooncomfort. Lees in onze blog over energielabels waar je het beste een inspecteur kan vinden.

Een Huis kopen

Wat komt er allemaal bij kijken?

Een woning kopen is waarschijnlijk een van de grootste uitgaven van je leven. Met onze blogs helpen we je door alle fases heen, zorgen we ervoor dat je niets vergeet, geld bespaart en efficiënter te werk gaat.
Gratis advies
Alles op 1 plek
Onafhankelijk
energielabel
© 2021 - 2023 CagemanHousing
Design door Dunico
menuarrow-rightcheckmark-circle